Home

Mitt namn är Nina Mosey. Jag är utbildad samtalsterapeut och beteendevetare med examen i psykologi och socialpsykologi. Jag har närmare tio års erfarenhet av att bedriva psykoterapi i egen regi. 

Jag arbetar främst utifrån en affektfokuserad psykoterapiform som heter Accelerated Experiential Dynamic Psychotherapy (AEDP) som vilar i anknytningsteori, affektteori och neurovetenskap men jag handleds av legitimerade psykoterapeuter som utöver Psykodynamisk-, Relationell- och Affektfokuserad grund även har Kognitiv beteendeterapi-utbildning och Familjeterapi som inriktning, vilket ger mig möjlighet att låta mitt arbete vila på en bred teorigrund.

Jag är medlem i Riksföreningen Psykoterapicentrum samt i Svenska Föreningen för Relationell Psykoterapi och har mottagning på Åsögatan 155, 1 tr, mitt emot Åsö Vårdcentral på Södermalm. Utöver möten på plats erbjuder jag även terapi digitalt via Zoom, för dig som har svårt att befinna dig på plats eller bor i en annan del av landet.

Du är varmt välkommen att höra av dig med frågor eller för att boka in ett första förutsättningslöst möte.

Ninas hemsida 2

Du når mig på nina@samtalsterapigruppen.com

Jag är föräldraledig fram till september 2021 och nås under den perioden endast via mail. 

Har nu god möjlighet att ta emot nya klienter. Då jag ofta sitter upptagen i samtal är kontakt via mail fortsatt säkrast. Önskar du bli uppringd, skicka ett mail med ditt telefonnummer så hör jag av mig snarast.

_______________________________________________________________________

Annons