Home

Mitt namn är Nina Mosey. Jag är utbildad samtalsterapeut och beteendevetare med examen i psykologi och socialpsykologi och arbetar nu deltid fram till legitimationsgrundande utbildning. 

Jag handleds av legitimerade psykoterapeuter som utöver Psykodynamisk-, Relationell- och Affektfokuserad grund även har Kognitiv beteendeterapi-utbildning och Familjeterapi som inriktning vilket ger mig möjlighet att låta mitt arbete vila på en bred terorigrund.

Jag är medlem i Riksföreningen Psykoterapicentrum samt i Svenska Föreningen för Relationell Psykoterapi och har mottagning på Åsögatan 155, 1 tr, mitt emot Åsö Vårdcentral på Södermalm. Utöver möten på plats erbjuder jag även terapi digitalt via Zoom, för dig som har svårt att befinna dig på plats eller bor i en annan del av landet.

Du är varmt välkommen att höra av dig med frågor eller för att boka in ett första förutsättningslöst möte.

Ninas hemsida 2

Du når mig på nina@samtalsterapigruppen.com
eller på telefonnummer 072-1823899.

Är jag upptagen när du ringer så lämna gärna ett meddelande med namn och telefonnummer, eller skicka ett sms, så återkommer jag till dig så snart jag har möjlighet.

Jag är föräldraledig fram till maj 2017 och nås under den perioden endast via mail. 

Har nu god möjlighet att ta emot nya klienter. Då jag ofta sitter upptagen i samtal är kontakt via mail fortsatt säkrast.

_______________________________________________________________________